fredag den 2. oktober 2009

Dagens dims: En nøglering

I de gode gamle friluftsdage tilbage på Egmont Højskolen, er der engang blevet sagt, at hvis du skal ud og købe grej, så skal det have mere end én funktion. Det går ikke at købe et strygestål, som ikke også har GPS osv. Det princip har de så sandelig forstået her i Nigeria.
Vi bruger vanvittigt mange timer i vores fantastiske Toyota, og det ville ikke være muligt uden vores bilnøgle – og en nøgle til en Toyota Hiace fortjener et ordenligt ophæng.

Er det en nøglering? Er det en oplukker? Er det en næsten funktionel kam? Eller er det et old-school importeret Oliver Bierhoff stykke merchandise købt på tilbud en regnfuld eftermiddag sommeren 2003 for kun 12 naira på markedet i Bukuru? Nej, det er det hele kombineret i ét! Hvem havde troet det skulle være muligt for menneskeheden? Det må have krævet en hær af nyudklækkede civilingeniører fra DTU med gåpåmod ud over det sædvanlige. Vi takker og bukker alle i dyb taknemmelighed over denne dims. Må der komme flere til.

1 kommentar:

  1. Hej Asger,

    Nu har vi jo godt nok aldrig mødtes, men jeg har læst lidt på din blog, og hvor er det helt fantastisk.. Lidt ligesom selv at være tilbage i Jos igen :) Desuden dejligt at høre, at der stadig er liv i den kære, gamle Hiace!!

    Nyd det:)
    Kh. Camilla
    (RO-udvalget)

    SvarSlet